MyCreation

Algemeen
MyCreation is opgericht op 2 februari 2014. Het assortiment bestond eerst voornamelijk uit schilderijen en accessoires. Inmiddels is dit uitgebreid met handlettering en fimo klei. Alle producten worden zelf gemaakt. Hierdoor is er geen grote voorraad en zijn alleen de producten te koop die op de website vermeld staan. Het is wel mogelijk om producten op bestelling te maken. Deze zijn nooit 100% hetzelfde als eerder gemaakte producten, doordat het met de hand gemaakt wordt.

Waar staat MyCreation voor?
De naam MyCreation is ontstaan doordat de winkel steeds meer verschillende producten in het assortiment kreeg. Er moest een algemene naam komen die de creativiteit benadruk. MyCreation staat dan ook voor alle producten die ik zelf gemaakt of bewerkt hebt.

Geschiedenis MyCreation
MyCreation heette eerst ‘Het Winkeltje’. Het Winkeltje is begonnen in 2002. Het bestond uit de verkoop van zelf gemaakte kaarten en het organiseren van een spelletjesmiddag voor de buurtkinderen in de zomervakantie. Daarna werd de hobby uitgebreid met schilderen en het maken van sieraden. Deze werden sindsdien ook verkocht bij ‘Het Winkeltje’. Toen was het tijd voor de vormgeving van de winkel. Er werden nieuwe logo’s ontworpen, hyves pagina’s aangemaakt en visitekaartjes gemaakt. Het was tijd voor een iets minder kinderlijk imago, dus een nieuw logo en nieuwe naam ‘MyCreation’. MyCreation werd toen professioneler en naast een facebookpagina, instagram, twitter en pinterest ging in 2014 de website online. Het organiseren van spellenmiddagen is ook niet geheel verdwenen. Er is vanuit MyCreation ook een bordspellenvereniging opgestart, Spellenbende.

Ik zal mezelf even voorstellen…..
Mijn naam is Pauline Bakkenhoven. Ik ben kind- en jeugdpsycholoog en logopedist. In 2010 heb ik mijn opleiding Logopedie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. In 2016 heb mijn master Kind- en jeugdpsychologie afgerond.  Op dit moment ben ik werkzaam als logopedist en als psycholoog. Ik heb verschillende hobby’s. Waaronder het verzamelen van badeendjes. Ik blijf me nog steeds verbazen hoeveel verschillende eendjes er zijn. Ik gok dat mijn verzameling inmiddels bestaat uit meer dan 400 exemplaren. Ook kook ik erg graag en probeer regelmatig nieuwe recepten uit samen met mijn vriend. Het maken van cupcakejes en cakepops doe ik ook regelmatig. Het is een uitdaging om deze telkens leuker en lekkerder te maken. Als ik een dagje weg ben vind ik het ook erg leuk om te fotograferen. Vooral opzoek gaan naar onopvallende dingen die toch er mooi zijn vind ik dan een uitdaging. Daarnaast vind ik het erg leuk om aan iedereen te laten zien dat Nederland ook prachtig kan zijn als je eens bewust ernaar kijkt. Voor een mooie en leuke vakanties hoef je het helemaal niet ver weg te zoeken. Creatief bezig zijn is eigenlijk mijn grootste hobby. De technieken worden steeds verder uitgebreid en verbeterd. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en houdt wel van uitdaging. Wat ooit begonnen is met alleen kaarten maken, aangestoken door mijn oma die dat al een aantal jaren deed, is uitgegroeid tot veel meer activiteiten zoals sieraden maken, schilderen en sinds kort ook werken met fimo klei. Aangezien mijn eigen kamer wel erg vol begint te raken door al deze creaties ben ik gestart met een eigen ‘winkel’.  MyCreation is dan op dit moment ook mijn grote passie en ben met deze website gestart. Ik zie deze site dan ook als een platform om mijn producten, die ik gemaakt heb tijdens mijn hobby, te verkopen. Hierdoor zijn de prijzen laag, maar dit betekent niet dat de kwaliteit minder is. Ik vind het erg leuk andere mensen een plezier te kunnen doen met wat ik ook met plezier gemaakt heb.