Verzenden

VERZENDEN IS ALLEEN MOGELIJK WANNEER DIT BIJ HET PRODUCT VERMELD STAAT.

Levertijden
Binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling wordt uw bestelling aangeboden aan PostNL/DPD of DHL.
Indien het langer duurt informeren wij u altijd van te voren. Het is afhankelijk van het verzendbedrijf wanneer u uw pakket ontvangt.

PostNL
Het is bij ons niet bekend op welke tijdstip de bezorger van PostNl uw bestelling komt afleveren. Zodra het pakket aangeboden is bij PostNL ontvangt u op het door uw opgegeven e-mailadres een track & trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen.
*U kunt er altijd voor kiezen om een bestelling te laten bezorgen zonder track & trace code om kosten te besparen zoals bij brievenbuspakketjes.

DPD
Het is bij ons niet bekend op welk tijdstip u het pakket bij uw aangegeven DPD Pickup Point kunt afhalen. Uw opgegeven e-mailadres wordt opgegeven bij DPD en zodra het pakket is aangeboden bij DPD ontvangt u een mail. Via deze mail is het mogelijk uw pakket te volgen en krijgt u bericht wanneer u uw pakket kunt afhalen bij het DPD Pickup Point bij u in de buurt.

DHL
Het is bij ons niet bekend op welke tijdstip de bezorger van DHL uw bestelling komt afleveren. Zodra het pakket aangeboden is bij DHL ontvangt u op het door uw opgegeven e-mailadres een track & trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen.