Bestellen & Betalen

Wilt u een product bestellen of informeren over de mogelijkheden een product voor u te laten maken, stuur me een e-mail. Ik werk ook op bestelling. Daarmee heeft u het voordeel dat u uw voorkeuren kunt aangeven en de producten hierop aangepast kunnen worden. Kijk voor mogelijkheden in mijn portfolio.

Bestellen

Vermeld in de mail het volgende:
– o.v.v. Bestelling
– Productnummer + aantal
– Levering bestelling: ophalen of verzenden
– Cadeaubon inleveren: kortingscode + waarde
– Alleen bij leveren ‘verzenden’: Uw Gegevens (Naam, E-mail en Adres) & verzenden via PostNL of DHL.
– Opmerkingen

Betalen

In de winkel kunt u uitsluitend contant betalen. Liefst zo gepast mogelijk i.v.m. beperkt wisselgeld.
Er wordt geen briefgeld groter dan €50,00 aangenomen.

Online

U kunt het factuurbedrag handmatig overschrijven naar het bankrekeningnummer van MyCreation. Betalingsgegevens worden gemaild of indien gewenst ontvangt u een betaalverzoek. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat uw betaling door MyCreation wordt ontvangen. Wanneer het volledige factuurbedrag niet binnen 7 dagen na de factuurdatum is voldaan, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Cadeaubon inleveren

U kunt uw cadeaubon zowel in de winkel als bij online bestellingen inleveren. In de winkel levert u de cadeaubon in bij betaling. Wanneer u online een bestelling plaatst vermeld u de kortingscode (vermeld op de cadeaubon) met bijbehorende waarde. De korting wordt voor u verrekend bij het opmaken van uw factuur.