Levering & Levertijden

Binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling, afhankelijk van de openingstijden van het afleverpunt, wordt uw bestelling aangeboden aan PostNL of DHL. Indien het langer duurt informeren wij u altijd van tevoren. Het is afhankelijk van het verzendbedrijf wanneer u uw pakket ontvangt. Bij verzenden is het risico voor de koper zelf. Wij verzenden onze pakketten met PostNL/DHL, incl. track & trace code. Hiermee kunnen we de ontvangst van uw product zo goed mogelijk waarborgen. Ieder pakket wordt persoonlijk afgeleverd bij een PostNL/DHL inleverpunt en gescand. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen om dit te melden. Er wordt dan sowieso een klacht ingediend bij des betreffende postbedrijf en gekeken of schadevergoeding mogelijk is.

PostNL
Het is bij ons niet bekend op welk tijdstip de bezorger van PostNL uw bestelling komt afleveren. Zodra het pakket aangeboden is bij PostNL ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een track & trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen.

DHL
Het is bij ons niet bekend op welk tijdstip de bezorger van DHL uw bestelling komt afleveren indien daarvoor gekozen of wanneer u uw pakket kunt ophalen op het DHL Pick-up Point. Zodra het pakket aangeboden is bij DHL ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een track & trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen.