Retourneren

Let op!
Artikelen die u niet kunt retourneren:

– Tweedehands producten
– Cadeaubonnen
– Op bestelling gemaakte producten
– Aanbiedingen

U kunt een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren. Tijdens de bedenktijd wordt geacht dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. U zult het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van een e-mail. U krijgt een ontvangstbevestiging van uw retourneringsaanvraag. Wanneer u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen zendt u het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Het terugzenden moet gebeuren met PostNL incl. track en trace of DHL met thuisbezorging incl. track en trace. U stuurt een mail met de track en trace naar MyCreation. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van retourneringsaanvraag ligt bij u als consument.

Na ontvangst van de retour gezonden producten wordt binnen 14 dagen het geld teruggestort, inclusief de eerdere verzendkosten. Wanneer u een retouraanvraag indient gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hierboven worden omschreven en omschreven worden in de ´algemene voorwaarden´.

Retourneringsaanvraag
Wilt u een product retourneren stuur een e-mail.
Vermeld in de mail het volgende
– o.v.v. Retourneren
– Product + Prijs incl. de eerder betaalde verzendkosten
– Uw rekeningnummer
– Reden van retourneren (niet verplicht)
– Overige opmerkingen
– Neem deze zin over: X Ik ga akkoord met de voorwaarden over retourneren zoals omschreven in de ‘algemene voorwaarden’.