Over ons

Algemeen

MyCreation is opgericht op 2 februari 2014. Het assortiment bestond eerst voornamelijk uit schilderijen en accessoires. Inmiddels is dit uitgebreid met fimo klei en wenskaarten. De producten worden zelf gemaakt. Hierdoor is er geen grote voorraad en zijn alleen de producten te koop die op de website vermeld staan. Het is wel mogelijk om producten op bestelling te maken. Deze zijn nooit 100% hetzelfde als eerder gemaakte producten, doordat het met de hand gemaakt wordt. MyCreation probeert zoveel mogelijk materiaal te recyclen. Daarom worden ook tweedehands producten verkocht. Dit zijn tweedehands spullen die met de hand zijn gedecoreerd en nog een tweede rond mee kunnen.

Waar staat MyCreation voor?

De naam MyCreation is ontstaan doordat de winkel steeds meer verschillende producten in het assortiment kreeg. Er moest een algemene naam komen die de creativiteit benadruk. MyCreation staat dan ook voor alle producten die ik zelf gemaakt of bewerkt hebt. Sinds 2022 bestaat ook MyCreationRocks, een onderdeel van MyCreation, waar je kunt volgen welke zwerfstenen er gemaakt zijn en welke route ze afleggen.

Geschiedenis MyCreation

MyCreation heette eerst ‘Het Winkeltje’. Het Winkeltje is begonnen in 2002. Het bestond uit de verkoop van zelf gemaakte kaarten en het organiseren van een spelletjesmiddag voor de buurtkinderen in de zomervakantie. Daarna werd de hobby uitgebreid met schilderen en het maken van sieraden. Deze werden sindsdien ook verkocht bij ‘Het Winkeltje’. Toen was het tijd voor de vormgeving van de winkel. Er werden nieuwe logo’s ontworpen, hyves pagina’s aangemaakt en visitekaartjes gemaakt. Het was tijd voor een iets minder kinderlijk imago, dus een nieuw logo en nieuwe naam ‘MyCreation’. MyCreation werd toen professioneler en naast een facebookpagina, instagram en pinterest ging in 2014 de website online. Het organiseren van spellenmiddagen is ook niet geheel verdwenen. Er is vanuit MyCreation ook een bordspellenvereniging opgestart, Spellenbende.

Ik zal mezelf even voorstellen…..

Mijn naam is Pauline Bakkenhoven – den Ambtman. In 2010 heb ik mijn opleiding Logopedie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Daarna heb ik één jaar gewerkt als logopedist en ben vervolgens begonnen aan de bachelor opleiding Psychologie aan de Universiteit van Utrecht en daarna de Master Kinder- en Jeugdpsychologie. De master heb ik in 2016 afgerond. Op dit moment ben ik werkzaam als dyslexiebegeleider op scholen binnen Culemborg en heb ik een eigen praktijk voor Psychologie, Logopedie & Coaching PLeC voor jou! Ik heb verschillende hobby’s. Waaronder het verzamelen van badeendjes. Ik blijf me nog steeds verbazen hoeveel verschillende eendjes er zijn. Ik gok dat mijn verzameling inmiddels bestaat uit meer dan 500 exemplaren. Als ik een dagje weg ben vind ik het ook erg leuk om te fotograferen. Vooral opzoek gaan naar onopvallende dingen die toch er mooi zijn vind ik dan een uitdaging. Daarnaast vind ik het erg leuk om aan iedereen te laten zien dat Nederland ook prachtig kan zijn als je eens bewust ernaar kijkt. Voor een mooie en leuke vakanties hoef je het helemaal niet ver weg te zoeken. Creatief bezig zijn is eigenlijk mijn grootste hobby. De technieken worden steeds verder uitgebreid en verbeterd. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en houdt wel van uitdaging. Wat ooit begonnen is met alleen kaarten maken, aangestoken door mijn oma die dat al een aantal jaren deed, is uitgegroeid tot veel meer activiteiten zoals sieraden maken, schilderen en sinds kort ook werken met fimo klei. Ik zie deze site dan ook als een platform om mijn producten, die ik gemaakt heb tijdens mijn hobby, te verkopen. Hierdoor zijn de prijzen laag, maar dit betekent niet dat de kwaliteit minder is. Ik vind het erg leuk andere mensen een plezier te kunnen doen met wat ik ook met plezier gemaakt heb.